Thomas Tvivlaren - Startsida

onsdag, december 23, 2009

När tegelstenarna inte räcker till
Yttrandefriheten mår bäst när den nyttjas. Kommentera!

Fredrik Malm i full färd med att infiltrera piratrörelsen i samband med demonstrationen efter The Pirate Bay-razzian. Foto: Jon Åslund
Piratpartiet drabbades häromdagen av en ren och skär terrorattack1 i form av ett guilt-by-hallucination från Fredrik Malm, Volkpartiet "Liberalerna", som avfyrade kärnvapenmissil i glashus. Hur var det nu med de liberala grundvärderingar som partiet tidigare ansåg som sina? Inte nog med att både FRA och Ipred till synes anses vara så där härligt "liberalt" så man drivit äkta klassiska liberaler annorstädes. Man tycks inte heller ha några som helst problem med att tillhöra det politiska etablissemang som de facto satt i system att relatera till makten som ett mål istället för ett medel. Populismen omfamnas med emfas istället för att förfäktas. För att spinna vidare lite på Malms maktbetingade delirium så bör kanske Adolf Hitler, den politiske mästerpopulisten, anses vara förlaga till det styre som sodomerat befolkningen de senaste åren? Helt plötsligt bringas måhända fullständig klarhet i den svenska kopplingen till stölden av Auschwitzskylten?

Bor månne Fredrik Malm och Fredrik Fegerley vid samma kärnkraftverk? Det verkar strålat sönder såväl självinsikt, principer och rationellt tänkande samtidigt som det förstorat den narcissistiska tumören till att snart konkurrera med vår Stockholmska huvudarena i storlek.

Fotnot:
1) Det är inte jag som omdefinierat terrorbegreppet till att betyda vad-man-nu-känner-är-ondskefullt-för-dagen så eventuella propåer kring detta ordbruk bör med fördel riktas till Vita Huset i Washington, Europaparlamentet i Bryssel alternativt Rosenbad i Stockholm (attention: Benito R.).

Läsvärt: Lidl orsakar ännu ett offer i nyfattigdomens Moder Svea. Mitt val att ha Josh bland mina toppkandidater befästs ytterligare. Opassande tipsar om alternativ till det sedvanliga julklappsslösandet. Christian Engström kommenterar Sigfrids positiva vurm för de föräldralösa.

Etiketter: , , , , , ,

Yttrandefriheten mår bäst när den nyttjas. Kommentera!
Skrivet av Thomas Tvivlaren @ 14:33

#: Kommentar från Blogger Convenor, 2009-12-24 16:29

We hope that you will enjoy the series that we have been running on our blog on Swedish customs.

www.catholicheritage.blogspot.com

Please feel free to link/follow/blogroll to our blog.

Happy Christmas!

St. Conleth's Catholic Heritage Association - Ireland

 

#: Kommentar från Blogger Thomas Tvivlaren, 2009-12-24 18:28

@Convenor: Trust me on this, there are far better places to spread your pro-catholic spam than my blog...

Merry XXX-mas!

 
Laddar...